Dziwne zachowanie!

Pytania i problemy związane z zachowaniem aleksandrett.

Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ

Awatar użytkownika
LUKA
Ptaki które hoduję: Patagonki Aleksandrety Rozelle Królewskie Barnardy i inne...
Kontakt:

Post autor: LUKA » śr lis 21, 2012 19:52

Teraz będę robił ok 30 budek lęgowych do różnych gatunków papug jakbyś był zainteresowany to mogę jedna dodatkowo zrobić kwestia tylko wysłania kurierem jakby, co to napisz na PW jeszcze tylko, na kiedy byś ją już potrzebował.
W wolnych chwilach zapraszam na www.CentrumEgzotyki.pl

traki11
Ptaki które hoduję: Aleksandretta

Post autor: traki11 » ndz lis 25, 2012 12:30

Piszę tutaj ponieważ wydaje mi się że zachowanie mojego paputka jest dziwne.
Paputek cały dzień ma otwartą klatke, i jest wszystko fajnie poza tym że nie daje się pogłaskać, ale do momentu aż włączy mu sie " dzikus " tak to nazwałem bo wtedy zaczyna się strasznie wydzierać, i to nie jest jego normalny i przyjemny śpiew tylko krzyk! Jakby ktoś mu pióra wyrywał.. Jak jest na parapecie to dziobem wali o parapet jak na klatce to w nią wali. Zaczyna się wtedy też bardzo agresywnie drapać dziobem po całym ciele i jak dziki lata po całym pokoju. Jedynym charakterystycznym elementem jest to że w tym czasie jego oczy robią się małe jak szpileczki! i na przemian: duże, małe
co to może być ?

traki11
Ptaki które hoduję: Aleksandretta

Post autor: traki11 » czw lis 29, 2012 21:25

Proszę o odpowiedź!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Zachowanie aleksandrett.”