Wypożyczyłam 2 książki o ptakach
Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ
- Oliwia77
- Ptaki które hoduję: ☆ Aktualnie nie hoduję żadnych ptaków, ale przygotowuję się i zbieram wiedzę o papugach, ponieważ dążę do założenia w przyszłości własnej hodowli papug.
Wypożyczyłam 2 książki o ptakach
Jak w temacie wypożyczyłam dwie książki o ptakach jedna to papugi i papużki a druga to ptaki w domu, jeżeli ktoś miał jakąś z tych książek lub obydwie to może napisać czego mniej więcej się dowiedział gdy czytał te książki. Zamieszczam zdjęcia.
- Al
- Ptaki które hoduję: nierozłączki, świergotki, lilianki, modrolotki, nimfy, faliste, drobna egzotyka, barabandy
- Kontakt:
tego samego co znajdziesz na forum- ale na forum jest wiecej, mam obydwie o jeszcze kilka innych i szczerze powiedziawszy niczego nowego z nich się nie dowiedzialam
- Oliwia77
- Ptaki które hoduję: ☆ Aktualnie nie hoduję żadnych ptaków, ale przygotowuję się i zbieram wiedzę o papugach, ponieważ dążę do założenia w przyszłości własnej hodowli papug.
Dziękuję bardzo do tej pory co czytałam też za bardzo się nic nie dowiedziałam. Ale podjęłam jedną decyzję kupuje aleksandrette obrożną i fajnie by było gdyby była ta żółta lutino się chyba nazywala.
-
- Ptaki które hoduję: Modrolotki, rudosterki, nierozłączki
Wprawdzie nie czytałam tych pozycji, ale z książkami specjalistycznymi jest zwykle tak, że zostają napisane na podstawie wiedzy dostępnej do pewnego czasu. A trzeba pamiętać, że informacje się aktualizują, wiedza się zmienia i książki wydane wcześniej niż rok, dwa temu raczej nie będą wartościowymi pozycjami. Najlepiej śledzić forum, czytać artykuły po polsku i angielsku i w ten sposób się dokształcać :)
-
- Ptaki które hoduję: Papużki faliste, nierozłączki
Ja obecnie zastąpiłam już tego typu literaturę fachowymi stronami online. Znak czasów :)
https://olalakids.pl/dresy-dla-chlopcow
https://olalakids.pl/dresy-dla-chlopcow
- Al
- Ptaki które hoduję: nierozłączki, świergotki, lilianki, modrolotki, nimfy, faliste, drobna egzotyka, barabandy
- Kontakt:
t0 samo co w kazdej inne, kilka slow na temat gatunków, rozmanżania i to wszystko to ksiazki do oglądania a nie nauki jak hodowac ptaki