Galeria boYki
Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ
-
- Ptaki które hoduję:
- Kontakt:
boYka
Twoje ptasie zgromadzenie robi wrażenie
ale na pająka nie mogłam zerknąć dokładnie tylko przez zasłonięte oczy ręką przez szparę ha ha
wiesz mam tą pajęczą fobie (arachnofobie, chyba tak się to pisze ) to i tak, że go zobaczyłam!! akwarium podoba mi się, kiedyś też takie miałam, ale pająka nie trzymałabym w życiu hi hi
pozdrawiam

pozdrawiam
- Grzegorz
- -#Administrator
- Ptaki które hoduję: aleksandretta obrożna, większa, chińska, himalajska, różowopierśna, seledynowa, żako, rudosterka, księżniczka walii, konura słoneczna, ara ararauna
- Kontakt:
No ładne zbiorowisko
Może jeszcze ktoś z Was zrobi podobne zdjęcia i wrzuci na forum. Miło pooglądać. Jak poogarniam trochę to i jak kilka zdjęć podrzucę :)

Może jeszcze ktoś z Was zrobi podobne zdjęcia i wrzuci na forum. Miło pooglądać. Jak poogarniam trochę to i jak kilka zdjęć podrzucę :)
www.papugi.pl - papugi ogłoszenia
Każdy dzień przynosi nowe doświadczenia...
Każdy dzień przynosi nowe doświadczenia...
- Boguśka
- -#moderator
- Ptaki które hoduję: nimfy.katarzynki.rudosterki
Grzesiu Ty już ogarniasz odkąd forum powstało
ledwo zdjęcie senegalki wkleiłeś i dalej nic
A ja chciałam się dowiedzieć czy te gołebie to siedzą zawsze w tym samym miejscu czy się zmieniają?Są super

-
- Ptaki które hoduję: papugi, ptaszki ozdobne, gołębie
- Kontakt:
dziękuje wszystkim za miłe słowa o moich podopiecznych
odpowiem na pytania :
Krysia- tak to jest ptasznik tynidadzki tzw. "myśliwy z trynidatu" i ptasznik białokolanowy, trynidadzki to zapłodniona samiczka myslę że niedługo będzie kokon
Boguśka - to są spoczynki dla gołębi i gołebie nie siedzą zawsze w tym samym miejscu, najbardziej oblegane są zawsze te spoczynki co sa najwyzej, dlatego który pierwszy ten lepszy
niżej dalej zamieszczam kilka fotek moich pupili

odpowiem na pytania :
Krysia- tak to jest ptasznik tynidadzki tzw. "myśliwy z trynidatu" i ptasznik białokolanowy, trynidadzki to zapłodniona samiczka myslę że niedługo będzie kokon

Boguśka - to są spoczynki dla gołębi i gołebie nie siedzą zawsze w tym samym miejscu, najbardziej oblegane są zawsze te spoczynki co sa najwyzej, dlatego który pierwszy ten lepszy

niżej dalej zamieszczam kilka fotek moich pupili
pozdrawiam
boYka
boYka
- Boguśka
- -#moderator
- Ptaki które hoduję: nimfy.katarzynki.rudosterki
Ale szatanki fajne-na pierwszym zdjęciu to myślałam,że to jakieś większe zwierza a to tylko chomiczki.Ale chyba mase czasu potrzeba żeby to ogarnąć,ale frajdy też napewno przy tym masz sporo.