Enzo vel "gościu"
Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ
Re: Enzo vel "gościu"
A tak w ogóle, to wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Rozalka:)
Zonda jest z młodym niecały rok. Dobrze zgadlas:)
Ze wzgledu na niszczycielstwo papug, relatywnie często zmieniam wystrój i rosliny w wolierce. Wczoraj chciałam zrobić zdjecie jak było, żeby w nastepnych sezonach móc sobie odtwarzać. Cupnęłam więc, schowałam się i zrobiłam zdjecie.
Niezbyt mi sie podobało, chciałam je zrobić drugi raz, ale zostałam zauważona 
Ptaszki już w domu bo jednak nocą jest zimno:).
Ps przy pionach i innych papugach wrażliwych na grzybice, musi chodzic non stop oczyszczacz powietrza jesli jest tyle roślin. Oczywiście czesc moich roslin u "gupków " oczyszcza powietrze, ale chodzi o ziemię, która dodatkowo dodaje ew zarodnikow grzybów.
Ps2. Ptaki są wylatane w wolierze wiosna-jesień i mają swój pokój na zimę-to też istotne.
Rozpisalam się a Wy to pewnie wszystko dawno wiecie:)
Ps przy pionach i innych papugach wrażliwych na grzybice, musi chodzic non stop oczyszczacz powietrza jesli jest tyle roślin. Oczywiście czesc moich roslin u "gupków " oczyszcza powietrze, ale chodzi o ziemię, która dodatkowo dodaje ew zarodnikow grzybów.
Ps2. Ptaki są wylatane w wolierze wiosna-jesień i mają swój pokój na zimę-to też istotne.
Rozpisalam się a Wy to pewnie wszystko dawno wiecie:)
[attachment=0]20200626_171332.jpg[Wolierka na ten rok ( mam zapasowe rośliny jak co :) :)