Kacperek i Kacperkowa:D

-każdy nowy temat to nowa galeria jednego utzestnika forum-

Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ

Awatar użytkownika
garadiela
Ptaki które hoduję: Nimfy

Post autor: garadiela » sob mar 23, 2013 18:23

Pipi ma sie super :-D Jest cudowna,mowie do niej daj dzioba-a ona pozwala sie glaskac po glowce,dziobku :-) Uwielbia ludzi,od rana przylatuje do mnie i potrai pol dnia przesiedziec na ramieniu:) Ale latac tez umie,i to lotnik z niej doskonaly,ani razu sie nie rozbila o sciane czy drzwi...Kacper ktory jest dlugo i zna mieszkanie doskonale gorzej lata niz ona :lol:
Polubila siedzenie na karniszu-w najwyzszym punkcie pokoju w zasadzie ;-) Ale ladnie przylatuje jak sie mowi chodz pipi czy "na reke" :-)
Musimy popracowac nad braniem jedzenia z reki bo widze nie za bardzo to umie i rozumie :-P

Za to w Kacpra wszedl diabel :-x Przebija sam siebie doslownie :-/ Jest agresywny ostatnio jak diabli...Juz sie smieje ze bedzie mial kare i nie wyjdzie z klatki jak tak dalej bedzie :-x

Deasy napiszesz mi jak z nia pracowalas? ;-)

Nie chce sama nic wymyslac skoro twoje metody dzialaja i tyle z nia osiagnelas :-) Z co oczywiscie jestem Ci ogromnie wdziewczna bo Pipi spelnia moje wszystkie marzenia :-D
Zdjęcie wstawione na forum za pomocą imageshack wygasło więc link do zdjęcia został usunięty. Admin

ODPOWIEDZ

Wróć do „-Nasze prywatne galerie-”