Z wizytą w Pysiogrodzie
Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ
-
- Ptaki które hoduję: Kakadu Alba - para
- Kontakt:
Z wizytą w Pysiogrodzie
Pysia to pasjonatka ktora spelnila swoje marzenia stad tyle ptakow u niej :) mieszka w domku nie ma zadnej agroturystyki a szkoda :). Ja u niej nie nocowalem pojechalem na kilka godzin :) wiecej informacji dowiesz sie od niej jest na naszym forum jako pysia34.
- Boguśka
- -#moderator
- Ptaki które hoduję: nimfy.katarzynki.rudosterki
masz szczęście jak ja byłam w odwiedzinach u Baśki to ary były w osobnym pokoju bo był czas godów-wejść weszłam ale z wyjściem był problem bo ara siadła na framudze drzwi i darła się w niebo głosy
-
- Ptaki które hoduję: duże papugi
- Kontakt:
Hahahaha nie mam agroturystyki ale jak chcesz wpaść to zapraszam :)
Warunki są to prawda ; lasy , jeziora, Odra sporo urokliwych miejsc w pobliżu jak choćby Międzyrzecki rejon umocnień.
Warunki są to prawda ; lasy , jeziora, Odra sporo urokliwych miejsc w pobliżu jak choćby Międzyrzecki rejon umocnień.
-
- Ptaki które hoduję: duże papugi
- Kontakt:
Dziękuję ale u mnie wskazany jest spokój :) o co i tak trudno nawet bez dodatkowych atrakcji w postaci chaty gości :) Przez mój dom i tak przewijają się tłumy w tym tygodniu właśnie 3 odwiedziny dobiegły przed chwilą końca :) A mi marzy się trochę świętego spokoju :)
Lubię gości ale czasami dzieci bywają bardzo absorbujące po 3 godzinach z dwójką urwisów zapowiedziałam moim dorosłym dzieciom (20 i 23 lata), aby przez następne 10 lat nie ważyły się zrobić mnie babcią ! :D
Lubię gości ale czasami dzieci bywają bardzo absorbujące po 3 godzinach z dwójką urwisów zapowiedziałam moim dorosłym dzieciom (20 i 23 lata), aby przez następne 10 lat nie ważyły się zrobić mnie babcią ! :D