-Akwarystyka-moje akwarium-
Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ
- Raffy
- Ptaki które hoduję: Mała australia
hej kolego, zalałem już jakiś czas temu 500L morski baniak i tego małego już nie ma, ale nadal jadę na miękkich koralach ze względu na koszty, jestem wciąż laikiem w morskim i miękkasy mi się póki co podobają, może kiedyś na acry przejdę... nie od razu rzym zbudowano:)
ps. roślinny zbiornik masz ładny, osobiście miałem kiedyś sporo roslinniaków ale mi zbrzydło ziele już dawno ;)
ps. roślinny zbiornik masz ładny, osobiście miałem kiedyś sporo roslinniaków ale mi zbrzydło ziele już dawno ;)
Trochę tego jest ;)
-
- Ptaki które hoduję: kanarek,rudosterka
- Kontakt:
no tak roślinny to już lipa właśnie sprzedaje go myślę ze powrócę do morszczyzny z mniejszym baniakiem ale tylko akry na tego 820l w obiegu szlo kasy reklamówkami cały sprzęt mierniki do wody hanny majątek myślę ze bym kopił jakieś mała kawalerkę przez te 5 lat jak miałem słone wiec ci życzę milej hodowli zwierzat morskich
Widzę same sinularie i miękasy :p
Pytanko dla bardziej zaawansowanych akwarystycznie-czy kiryśnik może wytrzymywać w dobrym zdrowiu w akwarium nie ogrzewanym,temperatura to 17-15stopni C. obecnie.Zrobiłem akwarium w pracy 80l.-kilka karasi ozdobnych ze stawu ogrodowego wsadziłem ,wielkopłetw ,no i jakiegoś suma na dno lub może inne ryby?
Pozdrawiam. Artur
- zby60
- Ptaki które hoduję: kiedyś hodowałem nimfy
- Kontakt:
Kiryśnik to bardzo wytrzymała ryba więc powinna dać sobie rady w chłodnym akwarium. Nie należy jej tylko gwałtownie wpuszczać do chłodnej wody.
W temperaturze 15 stopni bardzo dobrze będzie się czuł kardynałek chiński.
W temperaturze 15 stopni bardzo dobrze będzie się czuł kardynałek chiński.
Ok zby60, dzięki nie byłem pewny co do tego kiryśnika,za kardynałkami również popatrze w sklepach 

Pozdrawiam. Artur