Versele-Laga Mite-killer (dezynfekcja klatek)
Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ
-
- Ptaki które hoduję: Ara Chloroptera, Nimfa
Versele-Laga Mite-killer (dezynfekcja klatek)
Witajcie.
Zakupiłem ostatnio produkt "Versele-Laga Mite-killer". Niestety na produkcie nie jest zamieszczone nic o tym czy ptaki mogą mieć z Nim kontakt oraz jak Go stosować. Jedyne co jest napisane to że jest 100% bezpieczny dla ludzi jak i zwierząt oraz że należy dokładnie spryskać powierzchnię którą chcemy odkazić. Jeśli ktoś miał kiedykolwiek z tym produktem kontakt proszę o szczegóły. W załączniku zdjęcie produktu. Dziękuję i pozdrawiam.
Zakupiłem ostatnio produkt "Versele-Laga Mite-killer". Niestety na produkcie nie jest zamieszczone nic o tym czy ptaki mogą mieć z Nim kontakt oraz jak Go stosować. Jedyne co jest napisane to że jest 100% bezpieczny dla ludzi jak i zwierząt oraz że należy dokładnie spryskać powierzchnię którą chcemy odkazić. Jeśli ktoś miał kiedykolwiek z tym produktem kontakt proszę o szczegóły. W załączniku zdjęcie produktu. Dziękuję i pozdrawiam.
"Zrób pierwszy krok- Drugi zrobimy razem."
- haaszek
- Ptaki które hoduję: papużki faliste
- Kontakt:
http://www.oropharma.com/NUTRI/Nutritio ... &pro=21241
Ptaki, pojemniki na żywność i jedzenie należy zabrac z klatki. Opryskać dwa razy. Po wykonaniu zabiegu ptaki mogą wrócić do klatki.
Ptaki, pojemniki na żywność i jedzenie należy zabrac z klatki. Opryskać dwa razy. Po wykonaniu zabiegu ptaki mogą wrócić do klatki.
- Krysia-
- -#Administrator
- Ptaki które hoduję: Haszunia i jego heterę
- Kontakt:
Dawid_Ara, nawet na zdjęciu opakowania jest rysunek roztocza a nie klatki co już wizualnie wskazuje do czego tak naprawdę preparat służy.
Pysia ma rację. To co kupiłeś służy tylko i wyłącznie do zwalczania czerwonych roztoczy, pcheł, wszy i innych krwiopijców urzędujących głównie nocą..
Zakupionym preparatem w żaden sposób nie odkazisz/zdezynfekujesz niczego.
Natomiast co jest stosowane do dezynfekcji/odkażania klatek/ transporterów/wolier - przeczytaj :
viewtopic.php?f=113&t=1161&p=32521#p32521
Pysia ma rację. To co kupiłeś służy tylko i wyłącznie do zwalczania czerwonych roztoczy, pcheł, wszy i innych krwiopijców urzędujących głównie nocą..
Zakupionym preparatem w żaden sposób nie odkazisz/zdezynfekujesz niczego.
Natomiast co jest stosowane do dezynfekcji/odkażania klatek/ transporterów/wolier - przeczytaj :
viewtopic.php?f=113&t=1161&p=32521#p32521
-
- Ptaki które hoduję: Ara Chloroptera, Nimfa
Ok ok :) Pojęciem "dezynfekcja" chciałem powiedzieć własnie o zapobieganiu mnożenia się tego typu robali jak roztoczy, pcheł, wszy i innych krwiopijców. Więc przepraszam że Was trochę wprowadziłem w bład.
"Zrób pierwszy krok- Drugi zrobimy razem."