Magda mam nadzieje że jest zdrowa i to pisklęce zachowania. Ja ostatnio byłam we Wrocławiu tez u polecanego lekarza i też jestem średnio zadowolona bo o wyniki do dziś doprosić się nie mogę ale czekam cierpliwie.
Chyba ten sam lekarz raz możne uratować życie ptaka a innym razem popełnić fatalny błąd :(. A może Ci lekarze nas traktują jako przewrażliwione młode osoby i nie zwracają uwagi na nasze lamenty
Kiwanie głową
Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-
- ansag
- Ptaki które hoduję: żako kongijskie
- Kontakt:
DINA pisze:A może Ci lekarze nas traktują jako przewrażliwione młode osoby i nie zwracają uwagi na nasze lamenty
DINA, baaardzo możliwe... Z resztą ja też uważam, że co poniektórzy są trochę przewrażliwieni

magda1987, piszesz trochę chaotycznie... W SGGW stwierdzono papuzicę, tak? Potem byłaś na Ratuszowej i co? Lekarz ją zobaczył i powiedział, że "zdrowo wygląda" i nie badał jej

- Krysia-
- -#Administrator
- Ptaki które hoduję: Haszunia i jego heterę
- Kontakt:
ansag pisze:........ Nadal zastanawia mnie to, co takiego złego słyszałaś o Klinice Małych Zwierząt? Czemu nie napiszesz tego tutaj?
Bo TEN temat jest o Kiwaniu głową i nie miejsce na opisywanie kliniki

O swoich odczuciach co do SGGW Magda 1987 może napisac tu : http://aleksandretta.pl/forum/viewtopic.php?t=103
A co do opisu choroby zwanej papuzicą można założyć nowy wątek i tam pisać o niej .