Poszukuję dużej klatki z ziarnołapem dla Lilianki
Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ
Poszukuję dużej klatki z ziarnołapem dla Lilianki
Hej:) Przeszukałam chyba cały internet, ale nie znalazłam tego, czego szukam. Chciałabym kupić klatkę podobną do tej na zdjęciu jednak dla papużki wielkości Łąkówki liliowej. Ta na zdjęciu ma rozstaw prętów 2,5 cm. Zależy mi szczególnie na takim ziarnołapie jak jest na dole tej klatki, lub czymś podobnym, bo moja papużka jest straszną syfiarą:D Nie pogniewałabym się również, gdyby klatka miała tylną ścianę, ale to byłby już chyba zbytek i nie wyobrażam sobie, żeby taka klatka w ogóle istniała, chyba, że robiona na zamówienie. Z góry dziękuję za odpowiedzi:)

- fotorobart
- Ptaki które hoduję: Nic nie hoduję. Mam członków rodziny: Wacka i Kasię
- Kontakt:
tylną ściankę zrobisz w płyty (tak jak w meblach), w każdym większym markecie budowlanym przytną Ci na wymiar :)
No dobra, ścianka ścianką. Ale tak mała papuga jak lilianka nie może mieć rozstawu prętów 2,5 cm prawda?fotorobart pisze: ↑czw gru 14, 2017 07:11tylną ściankę zrobisz w płyty (tak jak w meblach), w każdym większym markecie budowlanym przytną Ci na wymiar :)
- fotorobart
- Ptaki które hoduję: Nic nie hoduję. Mam członków rodziny: Wacka i Kasię
- Kontakt:
nie wiem jak Lilianka, wiem, że Rudosterka nie przejdzie :)
Tzn moja raczej na bank też nie przejdzie, ale chyba po coś są te wytyczne, nie? Że faliste to 11 cm, jakieś tam większe to 2,5 cm. Ja się kompletnie nie znam na klatkach, nigdy nie stanęłam przed takim problemem;) Nie wiem, może to chodzi o to, że może utknąć jej głowa? Czy coś? Chciałabym, żeby ktoś mi własnie odpowiedział na to pytanie:)fotorobart pisze: ↑pt gru 15, 2017 07:20nie wiem jak Lilianka, wiem, że Rudosterka nie przejdzie :)