Wykonanie woliery na wymiar
Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ
-
- Ptaki które hoduję: Mnichy
Wykonanie woliery na wymiar
Witam wszystkich :)
Mam pytanie nie znacie jakiejś firmy lub kogoś kto mógłby zrobić wolierę na wymiar w dobrej cenie ?
Pozdrawiam :)
Mam pytanie nie znacie jakiejś firmy lub kogoś kto mógłby zrobić wolierę na wymiar w dobrej cenie ?
Pozdrawiam :)
-
- Ptaki które hoduję: Kakadu Alba - para
- Kontakt:
Nie wiem jaka cena bo kazda jest indywidualna zaleznie od potrzeb ale robota profesjonalna.
Www.centrumhodowlane.pl
Www.centrumhodowlane.pl
- Grzegorz
- -#Administrator
- Ptaki które hoduję: aleksandretta obrożna, większa, chińska, himalajska, różowopierśna, seledynowa, żako, rudosterka, księżniczka walii, konura słoneczna, ara ararauna
- Kontakt:
Zamówiłem tam siatkę latem i póki co jeszcze nie mam
www.papugi.pl - papugi ogłoszenia
Każdy dzień przynosi nowe doświadczenia...
- walh
- Ptaki które hoduję: Ara ararauny
Ara macao
Ara chloroptera
Amazonka niebieskoczelna - Lokalizacja: Racibórz
Grzesiu spróbuj w Siatex`ie polecam, długo szukałem siatek specjalnych o grubym drucie i solidnie wykonanych, chinole poki co maja drut 1,6 wszystkie inne rozerwane jak kleszcze do kabli;) masz tu linkhttp://www.siatex.gliwice.pl/
- Grzegorz
- -#Administrator
- Ptaki które hoduję: aleksandretta obrożna, większa, chińska, himalajska, różowopierśna, seledynowa, żako, rudosterka, księżniczka walii, konura słoneczna, ara ararauna
- Kontakt:
Dzięki bardzo;) chinole mają siatki które na zewnątrz wytrzymują dwa sezony. Póki co kupiłem plecioną i wydaje mi się że to najlepsze rozwiązanie. Trochę słabiej się kładzie, bo trzeba naciągać, ale jest mocniejsza i prosto leży, a zgrzewaną jakby nie układał to zawsze fałdy zostają...
www.papugi.pl - papugi ogłoszenia
- LUKA
- Ptaki które hoduję: Patagonki Aleksandrety Rozelle Królewskie Barnardy i inne...
- Kontakt:
Grzegorz,
fałdy zostają tylko z siatek że tak powiem bardzo złej jakości lub importu chińskiego, jeśli ma się dobrą jakościową siatke to jest idealnie prosta tylko co za tym idzie to cena, a testowałem już wszystkie dostepne jakie są na rynku jedne całe zardzewieją po 2 latach inne sa ponaciągane i za cholere nie idzie ich ładnie zamontować, jedni obiecują że mają cuda wianki....
fałdy zostają tylko z siatek że tak powiem bardzo złej jakości lub importu chińskiego, jeśli ma się dobrą jakościową siatke to jest idealnie prosta tylko co za tym idzie to cena, a testowałem już wszystkie dostepne jakie są na rynku jedne całe zardzewieją po 2 latach inne sa ponaciągane i za cholere nie idzie ich ładnie zamontować, jedni obiecują że mają cuda wianki....
W wolnych chwilach zapraszam na www.CentrumEgzotyki.pl