http://www.hodowlapapug.pl/?co=shop&act=show&id=574
-Jeszcze ta u JustynyB jest super i w dobrej cenie!
Klatki.
Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ
-
- Ptaki które hoduję: żakuniu przybądź
-
- Ptaki które hoduję: mnicha :D
- Kontakt:
Taką klatkę od tego Pana z Dortmundu można kupić za 600-900 zł. oczywiście bez transportu. Więc jeśli wziąć pod uwagę transport i prowizje dla sprzedawcy, to cena nie jest zła, oczywiście jeśli możemy zapewnić sobie transport przez np. znajomego przez granicę to zaoszczędzimy z 300 zł.
W końcu padło na mnichę
-
- Ptaki które hoduję: żakuniu przybądź
No właśnie, a transport, a pojechać,a duży samochód(ja jeżdżę automatem, więc to transportera nawet nie wsiadam
, a co z dziećmi i psem zrobić, a dogadać się, a dokupić inne rzeczy?Wiesz jak to jest.A tutaj siadam sobie na komputerek, wpisuję nazwę sklepu, pytam pani JustynyB co by mi jeszcze mogła polecić z towarów, którymi handluje(przecież ona sama też ma żako, więc i porady mam z pierwszej ręki)a możliwe też,że będę brała od niej papugę .Mam całe wyposażenie, które przyjeżdża mi do domku.Także nie wiem czy w moim przypadku to nie jest skórka za wyprawkę.Ale dziękuję,że przemyślałeś taką opcje.

Marzę o żako!
-
- -#moderator
- Ptaki które hoduję: Papużki Faliste, Mnichy Nizinne, Rudosterki Brązowouche, Rudosterki Zielonolice, Konury Ognistobrzuche