Jak to jest z przewozem Aleksandrett Obrożny do Anglii?
Za rok (Lipiec 2016) mój kuzyn zamierza kupić 3/4 miesięczną alekse i przewieść ją do Anglii (dokładniej do Leeds). Czy potrzeba na to jakieś dokumenty jeśli tak to jakie?
Przewóz do Anglii Aleksandrett.
Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ
- Grzegorz
- -#Administrator
- Ptaki które hoduję: aleksandretta obrożna, większa, chińska, himalajska, różowopierśna, seledynowa, żako, rudosterka, księżniczka walii, konura słoneczna, ara ararauna
- Kontakt:
Chyba nic Ci nie będzie do tego potrzebne
www.papugi.pl - papugi ogłoszenia
Każdy dzień przynosi nowe doświadczenia...
- fotorobart
- Ptaki które hoduję: Nic nie hoduję. Mam członków rodziny: Wacka i Kasię
- Kontakt:
jadąc z Rudosterkami do Austrii ,musiałem mieć świadectwo zdrowia, wystawione przez weta; informacji szukałem w ambasadzie
- Al
- Ptaki które hoduję: nierozłączki, świergotki, lilianki, modrolotki, nimfy, faliste, drobna egzotyka, barabandy
- Kontakt:
jaki ma sens odpisywanie na pytanie zadane w czerwcu ubr. ? autor postu ostatnio był tu w lipcu. Ale,Anglia ma bardzo ostre przepisy odnośnie wwozu na swój teren zwierząt i ptaków - musi sie o dokumenty pytać na miejscu w dodatku aleksandrety są tam gatunkiem inwazyjnym.\
Bez odp. dokumentów się nie obędzie
Bez odp. dokumentów się nie obędzie
- Grzegorz
- -#Administrator
- Ptaki które hoduję: aleksandretta obrożna, większa, chińska, himalajska, różowopierśna, seledynowa, żako, rudosterka, księżniczka walii, konura słoneczna, ara ararauna
- Kontakt:
Sens ma chociażby dla innych szukających odpowiedzi na o pytanie i ja się czegoś nowego nauczę...
www.papugi.pl - papugi ogłoszenia