Alexandretta a siatka 1.2mm
Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ
Alexandretta a siatka 1.2mm
Witam.
Mam wolierę zewnętrzną o wym 4 x 2 x 2,5 (dł x sz x wys) i wewnętrzną 3 x 2 x 2,5. woliera jest pokryta siatką zgrzewaną ocynkowaną 16x16x1.2mm. Moje pytanie brzmi... Czy taka siatka wystarczy pod hodowlę Alexandrett? czy sobie z nią poradzą? wiem różne bywają opinie i temat już może sie pojawił, ale tak naprawdę żadnych konkretów .... Możecie pomóc? jakie Wy stosujecie pod hodowlę Aleksandrett.
Mam wolierę zewnętrzną o wym 4 x 2 x 2,5 (dł x sz x wys) i wewnętrzną 3 x 2 x 2,5. woliera jest pokryta siatką zgrzewaną ocynkowaną 16x16x1.2mm. Moje pytanie brzmi... Czy taka siatka wystarczy pod hodowlę Alexandrett? czy sobie z nią poradzą? wiem różne bywają opinie i temat już może sie pojawił, ale tak naprawdę żadnych konkretów .... Możecie pomóc? jakie Wy stosujecie pod hodowlę Aleksandrett.
Aleksandretty obrożne zapomniałem dodać chciałbym tam wpuścić 

- WOJTEKZ
- -#Administrator
- Ptaki które hoduję: ALEKSANDRETTY OBROŻNE i kilka innych gatunków papug
- Kontakt:
U mnie są takie siatki i z powodzeniem zdają egzamin, moje aleksandretty nie są w stanie ich uszkodzić.
To że ktoś mówi iż trzyma ptaki przez 20 lat , wcale nie oznacza że ma o nich jakieś pojęcie. Pamiętajmy że uczymy się przez całe życie.
Pozdrawiam
zawadzki112@poczta.onet.pl
GG 7481455
Pozdrawiam
GG 7481455
Dzięki Wojtek więc będą aleksandretty :) a powiedz mi jeszcze jak możesz taką rzecz... jakie masz budki lęgowe dla nich? ja myślałem nad taką 30cmx25cmx25cm wystarczająca będzie czy za mała??? i jaki otwór wejściowy? wystarczy taki jak dla nimf? (7cm)
- WOJTEKZ
- -#Administrator
- Ptaki które hoduję: ALEKSANDRETTY OBROŻNE i kilka innych gatunków papug
- Kontakt:
Budki mam o wymiarach 50cmx30cmx30cm 50cm to jest wysokość, otwór wejściowy 8cm. Wewnątrz budki musi być drabinka tak aby ptaki mogły swobodnie schodzić na jaja, wtedy ich nie uszkodzą.
To że ktoś mówi iż trzyma ptaki przez 20 lat , wcale nie oznacza że ma o nich jakieś pojęcie. Pamiętajmy że uczymy się przez całe życie.
Pozdrawiam
GG 7481455
Pozdrawiam
GG 7481455
Dzięki bardzo za pomoc i cenne wskazówki. Pozdrawiam