ZA DUŻA OBRĄCZKA ,,ŻAKUŚ,,ANTOŚ

(-Takie właśnie Forum jest duzo lepsze niż niejedna fachowa literatura z którą powinie każdy zapoznac sie przed zakupem papugi oraz systematycznie po zakupie -co umozliwi dużo lepsze warunki życia naszej żako-)

Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ

RobcioodAntka
Ptaki które hoduję: Psitthacus erithacus, żako

ZA DUŻA OBRĄCZKA ,,ŻAKUŚ,,ANTOŚ

Post autor: RobcioodAntka » wt sie 06, 2024 23:05

WITAM SERDECZNIE..MÓJ ANTOŚ MA 12 MIESIĘCY .UNIE JEST 7 ...MA ZA DUŻĄ OBRĄCZKĘ PRZEZ CO CZĘSTO PUCHNIE MU KOSTKA .PRZY RÓŻNYCH EWOLUCJACH Jakie WYKONUJE OBRĄCZKA LATA PO NODZE ,WYCIERA PIÓRKA NAD KOSTKĄ A OPADAJĄC W DÓŁ TANI KOSTKĘ ...CZY SPOTKALIŚCIE SIĘ Z JAKIMIŚ PODKŁADKAMI POD OBRĄCZKĘ Czy MOŻE ZAŁOŻYĆ MNIEJSZĄ A NA NIĄ NAŁOŻYĆ TĄ DUŻĄ .Pomóżcie BO SAM NIE WIEM JAK TO UGRYŹĆ...POZDRO!!!
.

Awatar użytkownika
Al
Ptaki które hoduję: nierozłączki, świergotki, lilianki, modrolotki, nimfy, faliste, drobna egzotyka, barabandy
Kontakt:

Post autor: Al » śr sie 07, 2024 15:11

zako musi miećstale oznakowanie i nr obraczki jest w papierach, mozna jedynie obraczke zdjąc i wszczepic czipa i dokonac korekty w papierach . nie da sie wymienic opbraczki u doroslego ptaka, jak jest luzna to dziwe, ze noga puchnie , jakim cudem może wycierać piora nad kostka jak na nodze nie ma piór ??? - daj zjecie nogi z obraczką

RobcioodAntka

Post autor: RobcioodAntka » czw sie 08, 2024 10:30

RobcioodAntka pisze:
wt sie 06, 2024 23:05
WITAM SERDECZNIE..MÓJ ANTOŚ MA 12 MIESIĘCY .UNIE JEST 7 ...MA ZA DUŻĄ OBRĄCZKĘ PRZEZ CO CZĘSTO PUCHNIE MU KOSTKA .PRZY RÓŻNYCH EWOLUCJACH Jakie WYKONUJE OBRĄCZKA LATA PO NODZE ,WYCIERA PIÓRKA NAD KOSTKĄ A OPADAJĄC W DÓŁ TANI KOSTKĘ ...CZY SPOTKALIŚCIE SIĘ Z JAKIMIŚ PODKŁADKAMI POD OBRĄCZKĘ Czy MOŻE ZAŁOŻYĆ MNIEJSZĄ A NA NIĄ NAŁOŻYĆ TĄ DUŻĄ .Pomóżcie BO SAM NIE WIEM JAK TO UGRYŹĆ...POZDRO!!!
.

Awatar użytkownika
Al
Ptaki które hoduję: nierozłączki, świergotki, lilianki, modrolotki, nimfy, faliste, drobna egzotyka, barabandy
Kontakt:

Post autor: Al » czw sie 08, 2024 15:14

??? [pwtarzarz slowo w slowo poprzedni post po co ????

RobcioodAntka

Post autor: RobcioodAntka » śr sie 14, 2024 14:50

Nie wiem jeszcze jak strona działa więc robię pomyłki ja jestem z epoki Atari o Amigi🤓🤣😂

ODPOWIEDZ

Wróć do „-Zakup transport- oswajanie i socjalizacja żako-”