ZA DUŻA OBRĄCZKA ,,ŻAKUŚ,,ANTOŚ
Moderatorzy: wojtek, GoldAngelo, Boguśka, Grzegorz, misia458, Krysia-, WOJTEKZ
-
- Ptaki które hoduję: Psitthacus erithacus, żako
ZA DUŻA OBRĄCZKA ,,ŻAKUŚ,,ANTOŚ
WITAM SERDECZNIE..MÓJ ANTOŚ MA 12 MIESIĘCY .UNIE JEST 7 ...MA ZA DUŻĄ OBRĄCZKĘ PRZEZ CO CZĘSTO PUCHNIE MU KOSTKA .PRZY RÓŻNYCH EWOLUCJACH Jakie WYKONUJE OBRĄCZKA LATA PO NODZE ,WYCIERA PIÓRKA NAD KOSTKĄ A OPADAJĄC W DÓŁ TANI KOSTKĘ ...CZY SPOTKALIŚCIE SIĘ Z JAKIMIŚ PODKŁADKAMI POD OBRĄCZKĘ Czy MOŻE ZAŁOŻYĆ MNIEJSZĄ A NA NIĄ NAŁOŻYĆ TĄ DUŻĄ .Pomóżcie BO SAM NIE WIEM JAK TO UGRYŹĆ...POZDRO!!!
.
.
- Al
- Ptaki które hoduję: nierozłączki, świergotki, lilianki, modrolotki, nimfy, faliste, drobna egzotyka, barabandy
- Kontakt:
zako musi miećstale oznakowanie i nr obraczki jest w papierach, mozna jedynie obraczke zdjąc i wszczepic czipa i dokonac korekty w papierach . nie da sie wymienic opbraczki u doroslego ptaka, jak jest luzna to dziwe, ze noga puchnie , jakim cudem może wycierać piora nad kostka jak na nodze nie ma piór
? - daj zjecie nogi z obraczką

-
RobcioodAntka pisze: ↑wt sie 06, 2024 23:05WITAM SERDECZNIE..MÓJ ANTOŚ MA 12 MIESIĘCY .UNIE JEST 7 ...MA ZA DUŻĄ OBRĄCZKĘ PRZEZ CO CZĘSTO PUCHNIE MU KOSTKA .PRZY RÓŻNYCH EWOLUCJACH Jakie WYKONUJE OBRĄCZKA LATA PO NODZE ,WYCIERA PIÓRKA NAD KOSTKĄ A OPADAJĄC W DÓŁ TANI KOSTKĘ ...CZY SPOTKALIŚCIE SIĘ Z JAKIMIŚ PODKŁADKAMI POD OBRĄCZKĘ Czy MOŻE ZAŁOŻYĆ MNIEJSZĄ A NA NIĄ NAŁOŻYĆ TĄ DUŻĄ .Pomóżcie BO SAM NIE WIEM JAK TO UGRYŹĆ...POZDRO!!!
.
-
Nie wiem jeszcze jak strona działa więc robię pomyłki ja jestem z epoki Atari o Amigi